Despre Noi C&I Grup

Tel: +4-021-330.81.32
Română

Despre noi

C&I  Grup International se numara printre cele mai mari companii de transport persoane din România, acoperind, în prezent, cele mai importante trasee interjudetene pe rute cu plecare din Bucuresti catre orase importante din tara.

Pentru situatii de urgenta, în cazurile unor defectiuni aparute pe drum, exista echipe mobile care pleaca imediat acolo unde a ramas masina pentru a remedia problema sau pentru a o remorca pâna la service-ul nostru. În asemenea situatii, masinile din urma preiau calatorii din masina ramasa în pana, astfel încât sa nu ramâna pe drum dar nici ceilalti calatori sa nu fie deranjati. Parcul auto intern depaseste 120 de microbuze majoritatea fiind Mercedes-Benz Sprinter 415 CDI

 

Urmarind tendinta pietei de microbuze, compania si-a deschis propria divizie de carosare a vanurilor in microbuze, C&I Eurotrans XXI S.R.L. – carosier Mercedes “Cibro, prima firma din România autorizata sa faca asemenea transformari. În paralel cu dezvoltarea transportului intern si a diviziei de carosare, a fost construita o autogara proprie în Bucuresti, de unde pleaca toate microbuzele C&I.

 

Pe viitor, compania intentioneaza asigurarea unor servicii complete clientilor sai, precum si dezvoltarea de activitati conexe transportului de persoane, care sa contribuie la sporirea eficientei, dar si la reducerea costurilor operationale si cresterea continua a nivelului serviciilor.

Călătorii despre noi